Toepassingen

Met de Polar Grilli kunt u zo veel!  Ontdek alle mogelijkheden, want deze zijn eindeloos! Dit is een product om mee te koken, baken en braden, roosteren en grillen, pizza's bakken, geschikt voor slow cooking en terrashaard in één. De meest multifunctionele barbecue ooit!

 

Koken als de beste

Koken

Met de Polar Grilli kunt u zowel groentes, soepen en warme dranken koken. Gebruik de steelpan of braadpan en maak het jezelf gemakkelijk. Het echte genieten kan beginnen!

Bekijk accessoires

De heerlijkste gerechten

Bakken en braden

Met de bakplaat en bijbehorende houder kunt u eenvoudig alle gerechten bakken die u maar kunt bedenken: vis, vlees, groentemaaltijden, maar ook crêpes, pannenkoeken en eieren. Voor ieder wat wils!
Gietijzer geleidt warmte als geen ander materiaal en houdt de hitte goed vast.
Doordat het materiaal zo zwaar en dik is, verhit je het eten zelfs op hele hoge temperaturen, zonder dat het aanbrandt.

Bekijk accessoires

Mals en lekker

Roosteren en Grillen

Met eenvoudig te bevestigen grillplaten, grillroosters en de rotisserie-set bereidt u de heerlijkste gerechten. Met de rotisserie-set wordt het vlees zelfs automatisch gelijkmatig gegrild.
De hoge temperaturen bij grillen zorgen ervoor het vlees of vis snel dichtschroeit, waardoor er weinig vocht, mineralen en vitamines verloren gaan. Dit resulteert in perfect malse gerechten!

Bekijk accessoires

Onthaasten en lekker eten

Slow cooking

Slow cooking is het langzaam op lage temperatuur (tussen 70 en 95 graden) garen van vlees, vis, of andere gerechten. Gemiddeld genomen duurt de bereiding van een gerecht minstens 4 uur. Een prachtig excuus om eens een dag rustig aan te doen. Hang de gietijzeren Satake pan op de juiste hoogte boven het vuur en bereik de perfecte temperatuur om op langzame wijze de heerlijkste malse gerechten te maken. Of gebruik de rotisserie-set, die vlees zelfs automatisch gelijkmatig grilt.

Bekijk accessoires

Italiaans en goed

Pizza's bereiden

Het klinkt misschien onmogelijk, pizza bakken op de barbecue, maar niets is minder waar! Het enige wat je nodig hebt is de gietijzeren pan, als accessoire toe te voegen aan je Polar Grilli.

Bekijk accessoires

Warmte en gezelligheid

Terrashaard

Gebruik de Polar Grilli als gezellige terrashaard en geniet van lange avonden vol gezelligheid rondom het haardvuur. Het knisperende vuur zorgt voor een ontspannen sfeer en de warmte doet de rest!

Overal te plaatsen

De Polar Grilli als losstaand model

Als losstaand model is de Polar Grilli eenvoudig overal te plaatsen. Het enige wat nodig is, is houtskool of houtblokken, ingrediënten van goede kwaliteit en een enthousiaste kok. Weldra kan het genieten van de heerlijke maaltijden kan beginnen!

Bekijk de Polar Grilli modellen

Barbecueën het hele jaar door

De Polar Grilli onder veranda of overkapping

Vergroot het gebruik en de voordelen van een veranda. Met een Polar Grilli onder de veranda bent u nooit meer afhankelijk van weer of seizoenen en kunt u het hele jaar door barbecues, wanneer u maar wilt!

Bekijk de mogelijkheden

Voor échte Finalnd liefhebbers

Polar Grilli in Finse Kota

Voor echte liefhebbers van Scandinavië bestaan er de Finse Kota, waarin de Polar Grilli geplaatst kan worden. Deze barbecue hut is speciaal ontwikkeld voor de Polar Grilli. De ultieme beleving van gezelligheid en lekker eten gedurende ieder jaargetijde gegarandeerd, ongeacht sneeuw, regen of zonneschijn.

Meer info

Pitmaster X: "THIS is why I love grilling BBQ RIBS over open fire"

Pitmaster X: 'It's not a cooking device, it's an activity device for friends and familly!!"